Lucian T.

Fotograf

Sunt Lucian Turcu, liderul echipei ¨Fabrica de Recuerdos¨, proiect inceput acum multi ani (2013). Sunt o persoana prietenoasa, deschisa mereu sa cunoasca oameni si experiente noi. Imi place foarte mult sa fotografiez oameni fericiti, iar in nicio alta zi nu intalnim atat de multa dragoste, rasete si lacrimi ca ziua in care doi oameni care se iubesc isi unesc destinele in ziua nuntii. Calitate vs CALITATE Calitatea nu are grad de comparatie, ori este ori nu este. Este usor de remarcat fara prea multe explicatii. O doresti, o vrei.... Am ales sa ma adresez cu precadere celor pretentiosi, care pun accent pe calitate, seriozitate si profesionalism. Promit ca ma voi ridica la nivelul exigentelor voastre. Experienta acumulata de cand activez in acest domeniu si dorinta de evolutie, m-au plimbat prin toata Spania (tara de rezidenta) dar nu numai, am fost si in Franta, Portugalia, am lucrat in toate orasele mari , Madrid, Alicante, Castellon, Valencia, Marbella, Malaga, Cordoba, Murcia, Barcelona, Cadiz, Sevilla, Toledo, Girona, Tarragona, Reus, si multe multe altele, vrem sa venim si in orasul tau. Daca ai vreun eveniment important din viata ta, pune-te in contact cu mine. Particip la evenimente intr-un stil foarte dinamic, fara sa gandesc faptul ca fotografia de nunta ar trebui incadrata intr-un ”gen specific”. Sunt foarte discret in acoperirea evenimentului. Intentia mea nu este doar de a obtine ”poze frumoase” ci de a realiza fotografii care surprind pasiunea dintre oamenii indragostiti. Stilul meu este natural, creativ si emotional. Natural datorita faptului ca aleg fotografia de nunta naturala pentru a surprinde momentele reale, in timp ce acestea se desfasoara (80 % din zi) + sesiune foto programata. Creativ pentru ca imi doresc ca toate fotografiile tale sa fie unice, sa spuna povestea nuntii tale intr-un mod imaginativ si interesant. Emotional pentru ca imi doresc ca inima ta sa tresare de fiecare data cand te uiti la fotografiile nuntii tale. Iubesc emotiile, frumosul si mai ales imi place sa lucrez cu oamenii care se iubesc! Nunta este despre voi, despre momentele frumoase din viata voastra. Lasati fotografiile in seama mea si bucurati-va de magia acestor clipe.

Más información  

Francisco J.

Fotograf secundar

Fotograf secundar, operator drona

Alfonso C

Operator video, fotograf secundar.

Fratele geaman a lui Francisco. Editor video.

Coman D.

Editor Video

Prieteni din copilarie, Daneil este un talentat editor video. Lucrez cu el de aprox 2 ani si se ocupa de editare video. Locuieste in Londra

Mominul I.

Freelancer

Monimul este un talentat it-ist. Se ocupa de ads facebook si google. Locuieste in Bangladesh si este membru al echipei de acum aproximativ 3 ani (2019)